Baby brev numeroskop fra 0 - 1 år

Et baby brev numeroskop (0 år) bliver udregnet af med Annet Kofoed.

Da det mange gange er besværligt at komme til en konsultation med en nyfødt, kan det gøres pr. brev.

Ved et brev numeroskop skal jeg bruge,  babyens fødselsdato og forældrenes efternavn, og numeroskopet vil blive udregnet efter disse informationer.

Jeg vil så finde de energier som er i total harmoni med babyens fødselsdag, derefter bliver der lavet årstalsrækker, d.v.s. energierne i det nye numeroskop, måned for måned 6-8 år frem i tiden, hvori man kan se, hvad der vil ske energimæssigt fremover.

Når vi skal vælge navne til vores børn, vil vi altid kun vælge, hvad vi syntes er pænt, med vores egne energier, så derfor kan vi pålægge vores børn nogle navne, som er uharmoniske for dem. Når man så udregner et numeroskop ud fra numerologien, vil de navne, der bliver valgt være i harmoni med barnets egen grundenergi.

 Der vil blive taget kopi af alle papirer, og originalerne bliver sendt pr. post til den valgte adresse, sammen med en kasse bøger med alle 9 grundenergier, og tilhørende laminerede bogmærker.  Der er et brev med i kuverten, om at se papirerne igennem, skrive evt, spørsmål op, og så ringe eller maile til mig, så vi kan finde en tid, hvor det kan blive tolket over telefonen, eller over skype.

 Alt hvad der hører med til, at få et nyt numeroskop er med i kuverten, de navnelister, der bliver udleveret, som man kan vælge fra, er alle godkendte navne fra kirkeministeriets lister, og alt bliver tolket og forklaret når man er på telefonen/skype.

Tolkningen vil være fuldstændig som sad man her med mig til en privat konsultation.

Et baby brevnumeroskop med dertil hørende telefon eller skype konsultation tager ca. 1 time,  koster 1495 kr.

Klik her for at bestille "Baby brev numeroskop"