Året 2012

År 2012, er et 5’er år. 2+0+1+2=5
5 tallet har Merkur energi, som er et symbol på kviksølv.

Et 5’er år siger penge, business, turde starte noget, have mod til at starte noget nyt, få hjælp fra andre, der vil blive et meget højt beat, hvor alle vil sige, nu skal jeg, nu tør jeg.

Der vil være et flow af penge, og alle vil bevæge sig i rigtig mange retninger.

Når tingene går for stærkt, vil man have nemt ved at glemme nogle ting, så pas på, da det vil give stress. 

Der vil komme en del ulykker i år, med fly, tog, skibe, og ting som vi er afhængige, vil blive forsinket. Folk vil også være meget bedre til at kommunikere, og når vi kommunikerer får vi som regel meget mere ud af det, end hvis man er ensporet og bare går sin egen vej. Mange vil blive meget rige, men der vil også være nogle, der løber for stærkt, som vil gøre at de ikke får det hele med, og derved blive meget fattige, sådan vil det altid være i et 5’er år.

Januar er en måned som vil være en meget heldig energi for os alle, alle vil føle den høje beat og energi. Man vil mærke at der er mere held i alle ens gøremål, så de fleste vil have modet til at afprøve nye ting, og her er der er ingen tal der er mere heldige end andre. Januar vil være en måned, hvor næsten alle vil have held i penge og kærlighed. Der vil altid være nogle, der vil stå til rådighed, når der er behov for det. 

Februar vil være en måned, der kan give nogen stress relaterede energier, så alle skal nok holde sig lidt i ro, og være opmærksom på hvad der sker omkring dem.

I marts måned vil det være en total pengeenergi, pengene vil flyde, alle vil bruge penge, der vil være et helt naturligt flow som alle kan mærke. Mange vil have lyst til at give ud af deres flow af penge, altså hjælpe andre. 

April måned vil være en måned, hvor man lave revision, og samler op, hvad er det lige jeg har lavet, hvilke vej skal jeg gå, det vil være sådan en energi, hvor vi får sat tingene på plads, efter vi lige har haft nogle energier, hvor det hele er gået for stærkt. Vi skal lige have samlet det hele sammen, og se hvor vi nu er henne, lave et lille stop i det høje beat.

I maj skal alle være opmærksomme på hvad der sker omkring dem, da alting sker meget hurtigt i denne måned. Mange nye ting vil ske, der vil være nogle som har lidt svært ved at følge med, men så må man lave et ophold til man får overblikket igen.

I juni kommer regningen for, at vi har løbet lidt stærkt, man skal tænke lidt over, hvad det er man har gang i. Man skal tænke lidt over tingene, og alle trænger nu til lidt ferie, det er også en måned hvor nogle kan blive lidt deprimeret, mest uden grund. Det er en måned der egner sig til kolde cocktails.

I juli vil der være en stor kærlighedsenergi, vi vil være gode imod hinanden, energien er nu til at komme videre, og samtidig vil der være en meget stor pengeenergi, men pas på at det ikke går for stærkt. Så kan vi måske spænde ben for os selv, for man skal virkelig have fingeren på pulsen, da vi allerede har løbet for stærkt i 6 måneder, og da alting er lykkedes de sidste 6 måneder, så glemmer man nogle gange, at stoppe op og finde ud af om det nu holder. Det er det vi skal bruge juli måned til. 

August vil være en rigtig god måned for alle, det vil simpelthen være det vildeste, det vil være fantastisk og vi vil rykke os, også oppe i hoved, men vi vil sikkert også flytte os til noget bedre, noget større, noget anderledes, vi har lyst til at gøre noget anderledes, det vil være en helt vildt spændende måned. 

September er også en rigtig penge måned og det er jo klart, for hvis man har sat noget rigtig godt i gang måneden før, så vil det som regel køre videre, så september flyder med ligesom august måned. 

I oktober ligger der også nogle super gode energier, man vil være der for de andre, og denne måned siger total kærlighed, så dem der i mange år har sagt, at jeg skal aldrig giftes, og så sker der nogle sjove ting, han/hun falder over en pude, og så tror han/hun at han/hun er nede på knæ, og så siger han/hun straks ja.

November vil flyde med nogle kærlige energier, men november måned er en lidt mærkelig måned, den kan være lidt deprimerende for nogle, efter at man har haft meget travlt, har folk svært ved at tingene pludselig står i stampe, der er en form for stilstand. 

December bliver bare vildt sjovt, og julehandlen vil blive tæt på fordoblet, vi vil alle sammen have pengene, man vil gøre noget for andre, man vil give til andre, og der vil ligge total held i december måned både business, arbejdsmæssigt og kærlighedsmæssigst, vi vil alle være i gang, og have det sjovt.Sådan kommer de forskellige tal igennem alle månederne i 5’er året.

En 1’er person i et 5’er år vil have nogle gode og meget stædige energier med sig, samtidig vil der også være en god penge energi omkring dem, og da de er meget glade for penge, vil de synes, at dette år er et sjovt og fantastisk år.

En 2’er person i et 5’er år vil have meget travlt med, at afprøve mange forskellige ting, deres kreativitet vil komme helt frem i lyset, og til tider vil det gå lidt for stærkt for dem, så de ikke helt får fuldført deres ting. Da 2’erne er livsnydere, vil de have et fantastisk år, da pengene er i fokus.

En 3’er person i et 5’er år vil have meget held med sig, da 3 og 5 giver held i business og penge, samtidig vil de også være bedre til at kommunikerer med andre i år. De vil have store muligheder for, at få deres ideer gennemført i år. Da 3’erne kan være lidt egocentreret vil de nyde, at have held i deres gøremål og vise frem, hvad de har opnået.

En 4’er person i et 5’er år vil ikke være så heldige som andre tal vil være i et 5’er år. De vil være lidt mere på tværs end i andre år, da 5’er energien er meget anderledes end 4’erens energi. Mars, som er krigs planeten, spiller en stor rolle i år for 4’erne, så de vil være mere rebelske og på tværs end i andre år.

En 5’er person i et 5’er år vil få dobbelt af 5’er energien, som i sig selv er en meget kreativ, hurtig, positiv, energi. Det vil være et rigtigt nydelses år for dem, det vil være sjovt, og det er jo sådan 5’er har det bedst. Der vil ske mange sjove og uventede ting for dem og så er det jo rart, at de i dette år har pengene til at udfører alle deres ideer og gøremål.

En 6’er person i et 5’er kan have lidt svært ved, at følge med i den hurtige rytme der er i 5’er året, de kan nemt blive forvirret og deprimeret, mest fordi det hele går for stærkt, og de derfor ikke har styr på, hvad de foretager sig. Da 6’er personer kan være lidt for gode af sig, kan de let blive kede af det, da de føler andre ikke har tid til dem.

En 7’er person i et 5’er år har det lidt, som 6’erne, de kan være lidt konfliktsky, de vil helst have, at alt skal være godt og roligt, og vi skal være søde ved hinanden alle sammen, så deres alt for gode energi kan nemt blive udnyttet af andre. De skal tage sig sammen for at følge med i det hurtige beat der er i år, og gør de det, vil de også være med på den heldige bølge, der ligger i 5’er året.

En 8’er person i et 5’er år, vil mærke, rigtig meget, den hurtige energi der ligger i året. Da de i sig selv kører på et højt level af energi, vil det i år blive forstærket. De vil have lidt tendens til at flyde i alle retninger, som kan give stress, men de vil have held i det de foretager sig, og samtidig have modet til, at afprøve nye sider af sig selv, så der vil ske mange spændende og nye ting for 8’eren i et 5’er år.

En 9’er person i et 5’er år vil have rigtig meget held især i penge og business. De vil være gode til at investere, og have en god fornemmelse for, hvor og hvornår de skal købe og sælge. Det vil være et total nydelses år for dem. I 5’er året vil de udvise ekstra mod til at afprøve nye spændende ting, som vil give dem stor succes.

Har du lyst til også at høre de forgående år kan du gøre det via nedestående links.

​- Året 2021
​- Året 2020
Året 2019
​​- Året 2018
Året 2017
Året 2016
​- Året 2015
Året 2014
​- Året 2013
Året 2012
Året 2011
Året 2010
Året 2009
Året 2008
Året 2007