Året 2010

År 2010, er et 3er år. 2+0+1+0=3.
3tallet er det man kalder for succes tallet, og står også for planeten Jupiter.

Sidste år, 2009, var det første år hvor vi lagde sammen af dobbelte tal, fra vi startede år 2000. Det vil give mere ro på energierne nu, de, energierne, vil ikke være så forvirrede som de har været de siden år 2000.

2008 var godt nok dobbelte tal da 2 og 8 giver 10, men da 0 er intet har det også være lidt uroligt, energimæssigt, for nogle gange har det været svært med det Lykkehjul som 10 står for, da det har haft tendens til at spinde både forlæns og baglæns.

2009 kunne vi så begynde at lægge sammen som vi har gjort i 1000 år, 2 og 9 er 11 som igen er 1+1=2, bliver til et 2er år, men, og der er et stort men, for ind imellem i 2009, har der været energier som mindede meget om 9er energier, Mars energierne er jo krigs energier, som giver krig, udbrud af vulkaner, oversvømmelser, ja, uheld i det hele taget, så det har været lidt som om, den Mars energi har haft svært ved at slippe sit tag.

Så nu, og et stort Hurra for det, der kommer kun dobbelte tal fremover, og det varer til vi når år 3000, så starter vi forfra med "nuller årene" i 9 år, og her vil der nok være mange der siger; heldigvis.


I år vil det være energien for at nå sine mål, få succes med hvad man laver, og nå så langt som muligt med sine drømme, og det må man jo sige lyder rigtig godt, for de fleste har jo nogle drømme de gerne vil have udført. I alle 3er år er det altid succes og starte nye ting der står i højsædet. Alle vil have en særlig lyst til at få tingene til at fungere, at opnå det bedste for dem, og alle vil også have en energi der kan gøre at man kan arbejde lidt hårdere end man normalt har gjort, for at opnå sine mål. Samtidig vil der være en god energi næsten i alle månederne, der gør at vi også vil sørge for vores medmennesker, der vil være et større arbejde med at hjælpe nogle der er mindre succesfulde, og vi vil gøre det med glæde.


Januar
Alle vil have en masse ideer, som de vil prøve at få gennemført, og der vil være meget held omkring det. Mange vil syntes at nu er det nu hvis der skal afprøves nye ideer, måske rejse for at få drømmene gennemført.

Februar
Her vil det være penge, held og succes der er i højsædet. Vi vil alle mærke, mere eller mindre, den energi, og have det mod til at gøre nogle anderledes ting.

Marts
Hele denne måned vil stå i kærlighedens tegn, der vil have en mærkbar indflydelse på alle, de vil mærke den glæde der er omkring, for den vil være smittende.

April
Denne måned vil modet til at gøre noget, nok mest fordi alle har rykket sig de første måneder med succes, så vil modet blive større. Der vil være en stor aktivitet for rejsebranchen, men der vil også være en energi der vil hjælpe nogen til at komme videre i livet, flytte sig, rejse, og alle vil have en tro på at livet er vidunderligt, der vil være en spirituel energi der er større end normalt.

Maj
Her fortsætter energierne fra april, og i denne måned vil alle nok være mere eller mindre heldige. Når man har et rent numeroskop vil man naturligvis mærke energierne mere end hvis man har nogle navne som stopper energien. Maj måned er en lidt speciel måned, pengemæssigt, der vil være en strøm af penge over hele verden, og de fleste vil kunne mærke den, 5er personer er dem der kan mærke den mest, og det er faktisk 30 år siden den energi har ramt 5erne, men vi andre vil også være heldige. Det er en skæbnemåned for nogle, og her er det at skæbnen mange gange er der for at hjælpe os, selvom man ikke kan se det lige med det samme, så maj måned er forandringens måned.

Juni
Dette er en "sjov" måned for her er det power ud over alle grænser, og det kan give noget ballade. Når mange ting har lykkedes i så mange måneder vil man have et vis drive der gør at man til tider er for meget på, at man glemmer dem omkring sig, for at nå målet, så det er en rigtig god måned at holde ferie i, i hvert fald bare slappe lidt af.

Juli
Denne måned har lidt af hvert, så den kan være god for nogle og knap så god for andre, men husk at hele året er et succes år, så der er ikke noget rigtig dårligt, det er bare lidt af hvert i denne måned.

August
En helt fantastisk kreativ måned, alle vil være kreative, have energien for fest og farver omkring sig, og det er her man skal stoppe op for at det hele ikke bare bliver fest og farver, der skal være nogle af de fantastiske ideer der skal fuldføre.

September
Denne måned er den eneste i dette år hvor jeg ikke ville anbefale at starte nyt job eller forretning op, være opmærksom på pengene, der kunne være skjulte farer her.

Oktober
Igen en fantastisk spændende måned, her vil der ske store ting, på alle planer. Alle vil have den super gode energi igen med at få succes, hjælpe andre, og moralen vil også være meget med her, så er der ugler i mosen nogle steder vil det blive opdaget, og rettet ind på plads.

November
Penge, penge, penge, mange vil have en tendens til at sige at "krisen" er ovre, "hvilken finanskrise", med det resultat at der vil være mere mod til at investerer, købe, sælge, ja, ligesom vi gjorde for nogle år tilbage.

December
For første gang i mange mange år vil vi få en december der er Magisk, sagt på en anden måde, det er en super god måned for alle, hvad man sætter sig for at gøre, vil lykkes, der vil være en hjælpende energi over hele verden, vi vil alle have en stor lyst til at hjælpe dem der har brug for det, en meget spirituel måned.

Har du lyst til også at høre de forgående år kan du gøre det via nedestående links.

​​- Året 2020
Året 2019
​​- Året 2018
Året 2017
Året 2016
​- Året 2015
Året 2014
​- Året 2013
Året 2012
Året 2011
Året 2010
Året 2009
Året 2008
Året 2007