Året 2009

År 2009, er et 2er år. 2+0+0+9=11. = 1+1=2.
2tallet er det kreative tal, og står også for Månens energier.

Det er første gang siden år 2000 at vi har et år med dobbelte tal. Det vil give mere ro på energierne, de vil være mere tydelige og ikke så forvirrede som de har været de siden år 2000.
2008 var godt nok dobbelte tal da 2 og 8 giver 10, men da 0 er intet har det også være lidt uroligt, energimæssigt, for nogle gange har det været svært med det Lykkehjul som 10 står for, da det har haft tendens til at spinde både forlæns og baglæns.

Så nu der kommer kun dobbelte tal fremover, og det varer til vi når år 3000, og her vil der nok være mange der siger; heldigvis.

Sidste år, i 2008 var der nogle skæbnebetonede ting der skulle tages stilling til, og det har været meget svært for mange at komme igennem, det var et rigtigt skæbne år, da 8 tallet har været mere medspiller end godt var.

I år vil kreativiteten være i højsædet, og det kan give mange sjove ting, på alle planer.
Januar vil nok være måneder hvor mange vil vise sig, vise sit værd, vise at det er dem der bestemmer over dem selv, vise at de har ret. De energier kan være både sjove men også lidt anstrengende, og det er nok lidt fordi 9 tallet har en lille virkning her først på året, og 9 står jo for Mars som er krigs planeten, men virkningen vil tage af og falme allerede i slutningen af januar, men der kan være lidt eftervirkninger helt til en god bid ind i februar.

Marts, april og maj vil være måneder hvor vi får rettet enormt meget op på den krise der har været alle vegne. Der vil blive åbnet op for en ny pengestrøm, så alle igen kan se fremtiden i møde med ro, glæde og forventning.

Man kunne fristes til at kalde de måneder for de bedste kommunikations måneder vi haft i mange år, og det vil både være på hjemmefronterne og på verdensplan.

Juni og juli vil stå med meget stærke energier, og her vil er nok være lidt ballade, mest for at rydde op. Det vil samtidig være måneder hvor man vil gøre sig bemærket hvis man har noget at gøre sig bemærket med, det er meget magt og power, der vil blive "leget" med alle vegne.

August vil være en måned med glade og kærlige energier, så alle der var oppe at toppes i juli vil ikke kunne holde fast på den negative energi, de vil blive forsonet i august, og det gælder på alle planer.

September og oktober, vil man nok kalde for sløve tunge måneder, der ligger nogle meget svage energier og det kan være stilstand, eller nogle ville sige efterdønninger fra 2008.
Det kunne være en person som Stein Bagger, der måske tror at det hele er lagt på plads, og finder så ud af at der kommer mere frem om hvad han lavede i 2008. Det er måneder hvor man vil blive "offer" for hvad man bedrev i slutningen af 2008, og man kan jo ikke blive offer for noget man ikke har gjort.
Det vil være to meget underlige måneder, hvor det kan være super godt og kreativt for mange, og det stik modsatte for andre.

De sidste 2 måneder i året vil være super gode for alle. Det er penge, ideer, forandringer, held og succes i næsten alle tals energier i disse måneder, så vi slutter alle året med gode, energiske og heldige energier. Mange vil se meget positivt på hele verdens situationen. Så når vi ser på 2009 i en helhed så vil det være et af de bedste år vi har haft i mange år, vi vil nok også se at der vil være en anden slags ledere over hele verden, de vil være mere interesseret i hvordan verden og mennesker har det end bare at "hytte" deres eget skind.

Har du lyst til også at høre de forgående år kan du gøre det via nedestående links.

​- Året 2021
​- Året 2020
Året 2019
​​- Året 2018
Året 2017
Året 2016
​- Året 2015
Året 2014
​- Året 2013
Året 2012
Året 2011
Året 2010
Året 2009
Året 2008
Året 2007