Året 2007

Vi er gået ind i år 2007, som er et 9er år. 2+0+0+7=9. Mars er kaldt for "krigs planeten" og har 9-tallet som sit symbol. Når vi står i så stærke 9'er energier, vil der være en stor tendens til at få ryddet op i alle hjørner og kanter. Der vil også blive ryddet op på verdensplan, der vil være mange mennseker/ledere som ikke har helt "rent mel i posen" som derfor vil blive frataget deres trone. Der vil være en tendens til uro, for at få dårlige energier nedbrudt. Der vil også kunne opstå "småkrige" mest igen for at få ryddet op, og her vil det være befolkningerne der går på barrikaderne, for at tilkendegive hvad de syntes der er rigtigt eller forkert. Man kunne sige at moral og etik vil være i højsædet.

Mars energien er tilknyttet elektricitet, vand, brand, så det er på disse områder vi skal være opmærksomme, i 2007.

Det vil også være et år, hvor der bliver ryddet op i vores omgangskreds, på den måde, at vi kan få sagt hvad vi føler og mener og hvad vi ikke vil finde os i. 9 tallets energi hjælper os alle at få igangsat vores ideer. Vi vil alle være meget opsatte på at nå de mål vi har sat os, med det resultat at der også vil være mange penge i omløb i 2007.

Energien vil komme alle til gode, selv dem der ikke har mærket energien så kraftigt, for det vil jo selvfølgelig være forskelligt fra person til person, hvor meget vi mærker den stærke Mars energi. På verdensplan vil den mærkes stærkest i begyndelsen af året.

Er man en 9'er person vil man have en speciel ”drivkraft” i år. Mange vil have succes med projekter der har ligget henlagt i nogle år, og derfor ikke er blevet afprøvet. 

Alle skal være opmærksomme på elektricitet, det være sig gamle e-ledninger ledninger, el-regningen, derudover kan vand kan også forårsage store ødelæggelser, så det første jeg vil anbefale er at man tjekker sine forsikringer.

Man kan desværre ikke sige hvad der skete sidste gang vi havde et 9er år, for det 9er år vi nu er gået ind i, kommer kun hver 1000 år. Så der er intet vi kan henholde os til, andet end hvad der kan regnes ud, og hvad 9'er energien gør for os alle.

Mars energien vil være stærkest i januar, februar, marts, derefter vil den gradvist tage af, til vi når november,for så igen at nå sin fulde styrke i november/december.

Det vil blive et meget spændende år, for der vil også være en hel del om det spirituelle/alternative indblandet, da 9 også står for Gud. Forskellige alternative behandlingsformer vil blive anerkendt/godkendt i et 9er år.

2007 vil blive et spændende, stærkt, interessant år.

Har du lyst til også at høre de forgående år kan du gøre det via nedestående links.

​- Året 2021
​- Året 2020
Året 2019
​​- Året 2018
Året 2017
Året 2016
​- Året 2015
Året 2014
​- Året 2013
Året 2012
Året 2011
Året 2010
Året 2009
Året 2008
Året 2007