Åndsprogligt alfabet

For hver enkelt bogstav er der et tal, som har en vibration. Man sætter så disse vibrationer sammen for at opnå bestemte mål. Denne vibration udgør så vores navn, som igen udgør vores skæbne - den måde vi skal leve vores liv på.

1:
A I J Q Y Å
  2:
B K R
 
3:
C G L S
  4:
D M T
 
5:
E H N X
  6:
U V W Æ
 
7:
O Z Ø
  8:
F PHvis vi nu tager mit navn, ANNET KOFOED som et eksempel,

Annet =20/2 =2+0=2

A+N+N+E+T = 1+5+5+5+4 = 20/2
 

A   1
N   5
N   5
E   5
T   4


Navnet KOFOED giver sammenlagt 33/6 = 3+3=6

K+O+F+O+E+D = 2+7+8+7+5+4 = 33/6
 

K   2
O   7
F   8
O   7
E   5
D   4

 

Alle tal bliver lagt sammen fra hvert enkelt navn, og vil altid give et lille tal (= tværsummen) for Annet er det 20/2, og det er  det store tal som har en virkning på vores liv, det er vores skæbnetal, som SKAL være et dobbelt tal.

Det viser hvordan vi skal leve vores liv, men vi har alle mere end et navn, så der vil altid være mindst et navn mere, at lægge sammen, men var der et eller to mellemnavne var det samme fremgangsmåde, man lægger hvert enkelt navn sammen for sig, uanset hvor mange navne vi har.

Så Annets navne, fornavn 20/2, har en virkning for sig, og efternavn 33/6, har en virkning for sig,  for så til sidst at blive lagt sammen, 2+6=8, så man kan se hvad udkommet bliver, hvad man får ud af at hedde 20/2 33/6 , så de sammenregninger vil tilsidst vil give nogle flere indikationer om, hvordan Annets liv vil forme sig.

Da jeg er en 8'er person, er de navne for mig gode, men var jeg født som en 9'er person ville de navne give nogle andre vibrationer som ikke var så gode.

Hver enkelt talværdi fra 10 og opefter er skæbne tal, og har hver deres egen virkning på vores liv., sammenholdt med vores grundenergi.

Alle vores navne skal altid være et dobbelt tal, for at kunne udløse en skæbne.