Opdatering over det hele.
Skrevet: Mandag d. 29 / 10 - 2018

Opdatering er sådan et skønt ord, og alle tænker med det samme; computeren er blevet opdateret, der er blevet skevet noget nyt, og det er der jo også i de fleste tilfælde, men vi er alle gode til at opdatere vores computere og telefoner, men hvad med os selv, bliver vi nogensinde opdateret, og jeg kan så sige at jeg er i en proces med at opdatere min computer og min telefon, (købt nyt) og så skal jeg også have opdateret mig selv.

Hvad sker der omkring mig, og hvor vil jeg hen, og hvor meget vil jeg give for at nå dertil, og hvem er omkring mig.

Opdatering er ganske enkelt rengøring, oprydning, i alle hjørner og kanter, det er faktisk vildt sundt, at skifte noget ud få noget nyt ind, og nu hvor vi alligevel ikke kan ligge i solen, så prøv lige at tage et øjeblik og se på hvad du kunne opdatere, ?

Jeg har en lang liste som jeg krydser af på, alt efter hvad jeg når, for jeg skal i hvertfald ikke have stress, jeg skal nyde min opdatering. 

Så på hjemmesiden er der kommet lidt forskelligt nyt, og efter hvad jeg har skrevet på min opdaterings ønske liste skulle jeg kunne færdiggøre det i denne uge, og hvis jeg ikke nåpr det i denne uge, så er jeg jo så heldig at der starter en ny uge igen bagefter. Så kik med og se hvad der sker.

p.s. d. 8 november har jeg bestilt en helt gennemgribende undersøgelse af hele mig, de resultater bliver gode at have, for det er så svært at brokke sig over noget, hvis man har fået at vide at man er o.k. (måske endda normal). 

Knus Annet