firmanumeroskop
Skrevet: Onsdag d. 5 / 4 - 2017

Jeg har lige set noget sjovt!!!!!

Et firmanumeroskop med hjertecenter og solarplexus center !!!

Jeg har aldrig i mit liv hørt om et firma der måtte lukke fordi de havde fået mavepine, eller hovedpine, det er dybt logisk at et firma ikke kan have noget i de centre, det er følelser der ligger i de centre, så det kan kun være levende ting der kan have hjerte og solarplexus centre, altså mennesker og dyr, og ikke noget andet, som firmaer, sko eller symaskiner.

I et firmanumeroskop, ser man på hvad den person som har firmaet, har med i sine energier, hvordan numeroskopet ser ud for lige den person, der starter firmaet, det er det der er centret for et firmanumeroskop, det er ildsjælen der har startet det.

Hvis man starter et firma med super gode energier, men selv har nogle energier der er modsatte eller ikke harmoniske med hvad firmaet indeholder, vil der være noget ubalance som vil vise sig i dagligdagen, som småuheld, ting der ikke lykkes, ting der ikke bliver som de er ment til at være, o.s.v.

Hvis et firma har to ejere så er det begge ejere der skal ses på, om hvad de indeholder og hvor harmoniske de er sammen, energimæssigt.