Året 2017
Skrevet: Søndag d. 8 / 1 - 2017

Godt nytår til alle.

Så har vi alle bevæget os ind i en anden energi, nemlig 2017 som er et 1'er år, jeg har indtalt en potcast om året 2017, lige som jeg plejer, og den ligger på min hjemmeside www.talogmagi.dk.

Der vil nu og den næste uges tid, være meget mærkbare forandringer i energien for alle, men den kan strække til d. 20 januar før den er helt væk, den stærke mørke 9'er energi vi havde i 2016.

Der vil ske mange ting i år og det vil være positivt for næsten alle. 

Nu er 1'er året et år hvor mange vil rejse sig og måske også vise sig, på den måde at de vil fortælle og vise hvem de er og hvad de kan. Jeg har lige været inde og se hvad der foregår indenfor numerologien, og der er kommet enormt mange nye numerologer, og de fleste af dem har mine tekster, og nogle af dem ordret, de har ingengang haft fantasi til at ændre noget, bare stryge et komma, f. eks.,så det ikke var helt det samme, men nej, og så er det jeg skal klappe mig selv på skulderen, og sige godt gået Annet, det er så godt det du har lavet, at andre bruger det i deres egne papirer, sider, hjemmesider. Der er en på you tube der står og fortæller om numerologien og vifter med mine bogmærker, som var det hendes egne.

Der var ingen bogmærker med tallene på og bogstaver og tal på bagsiden, inden jeg fik dem til en fødselsdag fest for "Talogmagi Huset" på ørnevej i 2001, det var Helen Lysbirk, som havde det alternative blad LYSSTREJFET, der kom med dem, det var hendes ide, men de bliver flittigt brugt allevegne, og så kan jeg jo kun være stolt, fordi jeg ved sandheden om dem, de er mine og de første.

Der var ingen der havde nedfældet noget om årstalsrækker, der findes ingen bøger, der er skrevet før år 2000 i hele verden, der omtaler årstalsrækker, førend jeg fortalte om dem, og alle på mine kurser fik den viden med sig, så her kan jeg også være stolt, for jeg ved sandheden om hvem der fortalte om dem, nemlig mig.

Det vil være sådan i 2017, at der vil komme nogle sandheder frem, om hvem der er hvem og hvorfor, og hvad de kan. Jeg er stolt og beæret over hvor mange der nu bruge det system som jeg indførte i danmark i 1995, da jeg kom hjem fra Australien. Dengang var der en numerolog i danmark som brugte et andet system, det virkede meget hjemmelavet på mig, kunne ikke helt forstå det, og i dag er der mange numerologer som arbjeder ud fra min lære og bruger mine tekster, som alle stammer fra det rigtige gamle numerologisystem.

Jeg glæder mig til at komme med noget nyt her i 2017, som jeg har haft liggende i mange år og først har energien og modet til at komme frem med nu, det er et 1'er år så det skal frem.

Jeg får stadig mange spørgsmål, og det må i gerne blive ved med at sende, for det er både sjovt og lærerigt for andre, så det bliver lagt på fb, i år.

Et af de spørgsmål som kommer hele tiden er hvad er en bindestreg? kan jeg sætte en bindestreg ind i mit navn ? har den nogen virkning ?

En bindestreg er en streg der deler 2 navne op, så står der; Anne - Marie, så står der Anne =16/7 og Marie = 13/4, men står der Annemarie, så står der 29/2, som er meget forskellig fra  energien 16 og 13. 

Så en bindestreg kan faktisk gøre stor skade.

Når man skriver et nyt navn er det altid med stort bogstav, men der står skrevet at man må udtage disse to navne sammen når man udtaler dem, og så er det jeg er stået af, tænk der står i vores lovgivning for navne, at vi har lov til at sige Annemarie i et ord, jeg udtaler det som jeg vil.

Lad os slå fast en gang for alle, "dytter" "båtter" "prikker" "streger"  har ingen nogen virkning, det er noget vi har lavet, det er ikke med i de gamle skrifter, men det kan da godt se smart ud med en apostof over et e, men det har ingen virkning.

Gå ind og hør hvad der bliver talt om på potcasten for 2017, det er en dejlig positiv oplevelse, at vi alle skal have det bedre i dette nye år.

Godt nytår til jer alle.

Knus Annet