Tænk at være så interessant, !!!
Skrevet: Onsdag d. 7 / 9 - 2016

Tænk at være så interessant at mange mennesker gider at interessere sig for hvad jeg gør og ikke gør, og bruge tid på at skrive om det, jeg føler mig helt beæret, jeg troede jo bare, at jeg var et helt almindeligt menneske der bare arbejdede med numerologien.

Dette er skrevet med en vis form for humor, for jeg læser så mange sjove ting på nettet, og jeg har endda ringet til en person for at spørge hende, hvor hun kendte mig fra, for jeg kendte ikke hende, vidste at jeg aldrig havde mødt hende.

 Nogle af de ting hun skrev om, vidste  jeg intet om selv, så jeg ville bare spørge hende hvad jeg ville gøre i morgen, for hun var åbentbart helt inde i hvem, og hvad jeg var, og hvad jeg foretog mig.

 Er det ikke utroligt at være så interessant, at nogen gider at bruge tid på at skrive om en person de slet ikke kender, MIG.

Nå, men hendes svar, skal i da også have med, hun sagde at det var noget hun havde hørt fra en ???? og så skyndte hun sig ind på nettet, og skrev om mig, for der var en der havde sagt ......

Jeg har også lige læst at man skal ikke gå til mig for at få lavet et numeroskop, for jeg sidder i sådan noget grimt tøj ???? Ja, så er det, at jeg er stået helt af, men selvfølgelig skulle de komme til ham for han var verdens bedste numerolog, og kunne det hele, og det sjove er, at det er mine bøger de går efter med undervisning, o.s.v. 

Tænk at være så interessant!!!!!!!

Man kan også nu få lavet et numeroskop hvor man bliver 300 år gammel !!! og det kan jeg ikke lave, (det er der faktisk ingen der kan lave). Det er nemt at sige, for vi kan jo ikke tjekke det, for os almindelige mennesker bliver jo ikke så gamle, så det kan ikke tjekkes.

Jeg skrev det her lidt i sjov og tænkte at det kom nok aldrig på nettet, men nu bliver jeg nødt til det, for nu er der en der lige har fået et mindre hjertetilfælde, for hun ville ringe og spørge om at blive henvist til en numerolog, da hun troede at hun ringede til Talogmagi Huset,og da jeg svarede telefonen, kunne hun ikke helt forstå det, for hun havde da fået at vide at jeg var død, så mig kunne man ikke få lavet numeroskop hos mere !!!!! nu vil jeg så gå på nettet fra den første  oktober og skrive lidt hver dag, på min blok så man kan se at jeg stadig er i live, hende den interessante. !!!!!!!! så længe jeg har min humor så længe ved jeg at jeg er i live.