September tilbud.
Skrevet: Fredag d. 2 / 9 - 2016

September tilbud.

Jeg har i lang tid gået og tænkt på, hvad jeg kunne lave af tilbud som man kunne få glæde af her i efteråret.

Det bliver jo nok lidt dårligt vejr så man skal være indendørs, så hvad kunne være bedre at læse lidt om numerologi, og i sær i disse tider, hvor der er mange der prøver at lave deres egne systemer, og fortæller om noget der ikke er documenteret.

Jeg har altid sagt at så længe vi kalder Solen for solen og Månen for Månen, har vi ikke tilladdelse til at lave om på den universale lov.

Numerologien tilhører den universale lov.

Der er også visse love indenfor den alternative verden, som har med moral og etik at gøre, derfor har vi i Danmark en "kvaksalverlov", som giver nogle retningslinier til hvad man må og ikke må.

Det er f.eks. forbudt at sige at man kan helbrede folk for alle mulige og umulige sygdomme, og det er også ulovligt at fortælle andre hvornår de skal dø, (og det er der heller ikke nogen som helst der kan, uanset hvor dygtige de er til det ene eller det andet, der er kun en der ved hvornår vi skal op "på første sal", og Han alene ved det, der er ingen der går på denne jord, der kan sige det.

Jeg har som regel sagt til de forskellige, at hvis du er hos en clayirvoyant som fortæller dig at du bliver f.eks. 65år gammel, rejs dig og gå med det samme, for det er der ingen, der kan og må sige det til et andet menneske.

Tiden vi er i nu er mere end mærkelig, der sker enormt meget allevegne,af alle mulige underlige ting.

Tiden er inde til at vi skal vågne op, at vi skal se os omkring, mærke efter inde i vores system, og stole på det vi føler.

Så det jeg vil gøre, for at vi skal hygge os, slappe af, for det har jeg lært nu, er vigtigt, især efter jeg flyttede til Bornholm, hvor alt ånder fred og ro, det er lidt som at bo i "Matador".

Jeg syntes da ikke at jeg var stresset, men efter nogle måneder herovre, i frisk luft, sol næsten hver dag, har jeg fundet ud af hvor stresset og opkørt jeg var.

Alt og alle løber vildt stærkt, og kan meget nemt glemme sig selv, eller dem de holder af.

Jeg nyder nu at sætte mig med en god bog, og ikke som før kun læse det første kapitel, det midterste, og så slutningen, for der var jo ikke tid, jeg skulle jo både dit og dat, !!!!

Nå men nu kommer vi så til tilbuddet for september måned;

En numerologi bog, det er den første bog jeg skrev, der bare hedder; Numerologi, Annet Kofoed, og så blev den revideret og udgivet igen, da der var meget efterspørgsel på den, samtidig får man også en bog om hvert tal, alle 9 bøger som udkom sidste år, samt  9 laminerede bogmærker, med hvert sit tal på, samlet pris for alle 10 bøger og bogmærker, er 275,00kr inc. forsendelse.

Dette tilbud vil kun være for September, og der er nu 12 sæt tilbage.

For at modtage tilbuddet, skal man sende en mail til annet@talogmagi.dk med tydeligt navn og adresse. ( hvad der står på postkassen og hvilken etage man bor på) når jeg modtager mailen, bliver der sendt et kontonr, hvor pengene kan indgå på, og derefter bliver bøgerne afsendt dagen efter.

Knus og hygge til alle, fra Annet Kofoed