Ny begyndelse.
Skrevet: Søndag d. 1 / 5 - 2016

d. 1. Maj 2016, og nu sidder jeg på Bornholm, har lavet en ny begyndelse i mit liv, der skal arbejdes på en anden måde nu.

Jeg bor ned mod vandet, så jeg får god frisk luft, lige så snart jeg er uden for døren, og nu har jeg lyst til at gå uden for døren, hvor jeg de sidste par år ikke har haft den lyst.

Det bliver spændende, om jeg får det ud af det som jeg forventer, ro, fred, dejlige ligefremme mennesker, ingen vold lige uden for døren. Det er som at bo i "Matador" i 1950.

JEG ELSKER DET.

Det gør noget godt for hjernen, den kører i et normalt tempo, jeg kan få ting gjort færdigt uden at blive avbrudt, så tanken er at skrive de bøger færdige som jeg er startet på, for lang tid sigen.

Jeg vil lave min blok om til en Bornholms "tænketank", så jeg kan skrive hvad der sker indenfor numerologien, i min verden, og hvad der kommer til at ske fremover her fra mig.

Lige nu nyder jeg at spadsere ned til fiskerne og købe frisk fisk, og var på røgeriet igår og købe nyrøget varm laks.

I går var jeg på Nexø messe, det er alle forretningerne fra Nexø der repræsenterer sig selv på en messe lørdag og søndag, og hold lige fast indgangen kostede 20 kr, men så var der også gratis kaffe og skøn friskbagt wienerbrøds stang !!!!, det var hyggeligt, stille og roligt, og en hal hvor man kunne overskue at gå rundt.

Jeg vil så fra nu af tage til København nogle gange om måneden, for at have konsultationer, resten foregår over skype.

Tænk man kan tage bussen fem og tilbage inclusive  færge, for 340 kr. i alt, det kommer man ikke langt for med toget. 

Mere følger i næste uge.

Knus Annet