< intet emne >
Skrevet: Lørdag d. 29 / 8 - 2015

Sidder lige nu med alt det, der skal sendes til operatøren for at der kan laves en klub, som alle kan have råd til at gå ind på, for at få information om alt med numerologi.

Der vil i første omgang være så alle kan få deres numeroskop som det ser ud lige nu, på en 4 siders pdf fil, som de selv kan læse i fred og ro, og prøve at mærke efter om det er som de har det, og hvad det er der gør at de har det sådan.

Det der står i vores navne er vores skæbne, som vi skal udleve, på godt og ondt.

Det koster normalt 100kr, men skal kun koste 50 kr, hvis man er medlem af CLUB TALOGMAGI, hvor man får et medlemsnummer og et unikt login til siden, så man kan lave lige så mange man har lyst til, der vil ikke være nogen begrænsninger.

Samtidig skal man kunne købe alle de nye bøger, fra 1 til 9 grundenergi,  for 50 kr,stk.,  igen i stedet for 100kr i boghandleren,
de to ting vil være faste rabatter altid.

Der vil så  komme en lang liste, med ting og sager, så som at få taget 500 kr fra i prisen på et fuldt numeroskop, m. m.

Da jeg er sikker op at prisen for 6 måneders medlemskab, vil blive 250kr, vil man allerede have sparet 250kr på et numeroskop, og vil så yderligere have mulighed for mange flere rabatter, da der ikke vil være nogen begrænsning på hvad man kan købe i CLUB TALOGMAGI.

Jeg håber at være færdig med det hele til søndag aften, så det kunne komme op og køre fra den 5 september.2015.

Er der nogen derude med gode ideer, er jeg meget lydhør.

Knus Annet