journalister om numerologi.
Skrevet: Torsdag d. 28 / 8 - 2014

Jeg har lige fået en mail, fra en journalist, som skriver om navne, og de har lavet noget der hedder et navnehjul, så man kan se hvad folk er og hvad de laver, og ja, det lyder da fantastisk!!!!

På hjulet skal man skrive sit navn, mit navn var der så ikke, så jeg kan ikke være en person, for man kan ikke hedde Annet, !!!!

Så prøvede jeg min mand, Tommas, det navn var der, men han er ikke tømmer, og har aldrig været,  og han er heller ikke småkriminel, og han bor ikke i hjørring, og han ejer ikke sin bolig.

OK tænkte jeg, det var en down, og jeg findes ikke, så prøver jeg da lige mine børn og svigerbørn.

Den ene bor i Storkøbenhavn, men nej, efter hjulet,  bor han på lolland, er lidt mere kriminel end andre, men i virkeligheden har han aldrig været straffet,!!!! er ledig mere end andre, han har altid arbejde, han skulle være sosu assistent, han er snedker, jeg tror han ville dø, hvis han blev sendt ud som sosu assistent, og sikkert også dem der fik ham som hjælper, o.s.v. jeg har prøvet 15 forskellige personer, som jeg kender mere end godt, og der var ingen, hvor noget som helst passede på dem.

Jeg har skrevet til journalisten, at jeg har prøvet hjulet, og ville meget gerne snakke med dem der har lavet det, de skal under ingen omstændigheder sige at min mand og søn er kriminel, og der er desværre nogle som tror på den slags, det er grotesk.

Tænk tanken, at en arbejdsplads  ville prøve dette hjul, for at ansætte nogen

Hvad bilder de sig ind, nogle gange må man godt bruge det inderste af hovedet, dette kunne skade mere end det gavnede.

Hvis man ikke kan sige noget godt, eller vide hvad man snakker om, så skal man helst holde sin mund, 

Nu bliver det spændende om hun ringer og vil snakke med mig, for jeg har fortalt hende, hvad jeg syntes om dette.

Man kan da ikke sige at jeg har et tomt, sløvt, intetsigende, og uinteressant liv, der sker noget hele tiden, super godt, og det er også super sjovt, selvom jeg ikke eksisterer.

En dag i denne uge, blev mine bøger sendt afsted, 9 stks, en om hvert tal, alle 9 tal,  og de er gået i pressen, glæder mig helt vildt. de er færdige om 5 uger, der er allerede billeder på hjemmesiden.

 

 

 

Glæder mig helt vildt til at sidde på balkonen med udsigt over havet, Afrika, malaga, og Fuengirola, eller sidde ved poolen og vente på at mine bøger bliver trykt.

Knus Annet.