etik og moral/kvaksalverloven
Skrevet: Søndag d. 24 / 8 - 2014

Jeg får løbende en masse information, om hvad der sker indenfor mit felt, numerologien, jeg får tilsendt alle mulige og umulige breve om hvad der er ret og forkert, etisk og moralsk rigtigt, og da jeg har været den der bragte den gamle numerologi til landet, skrevet 5 bøger om emnet, og uddannet mange af de numerologer der er i danmark i dag, gennem de sidste 25 år.

Jeg har nu gennem et stykke tid fået tilsendt mange kopier af  et nyhedsbrev, som  en af mine egne elever, sender ud,

Mange er blevet lidt chokeret, og føler at der må da være noget der hedder moral og etik, og det er ulovligt at sige at man kan helbrede nogen, og da jeg har uddannet hende må det være mig der går videre med det.

Jeg er mere end chokeret, for jeg er sikker på at kvaksalver loven siger at man ikke må udsende sådanne breve. Det er underligt at man kan sidde og blive undervist i over 100 timer og så efter ganske få år, blive til "GUD" der kan helbrede alt og alle,  uanset hvad, 

Når man kun har været uddannet i 3 år,  hvordan kan man så have klienter som er blevet helbredt og har levet i mange år nu, totalt raske og friske, det hænger ikke sammen.

Jeg er mere end gal, vred, forvirret, ked af det, da det er en af mine elever, som opfører sig sådan. 

Der kommer løbende numeroskoper, som personer vil have mig til at se på, da der må være noget galt, når de læser i mine bøger, og ser på det de har fået udleveret for den nette sum af 7000,00kr,( det tager den samme tid, og er den samme procedure for alle, at lave et numeroskop), at når der så er lavet fejl i f.eks. årstalsrækkerne, og  numerologen ikke vil indrømme det, syntes jeg det er uetisk.

Når der reklameres med 6-8 års årstalsrækker, som alle andre laver, og man kun får 3-4, er det svært at forstå at man så kommer med lange forklaringer om hvorfor der kun er 3 år, igen jeg syntes det er uetisk.

Vi er alle ganske almindelige mennesker, så selvfølgelig kan der laves fejl, men så må man også indrømme det og få det rettet.

Hvis det nyhedsbrev kom i de forkerte hænder kunne det ødelægge så meget for alle numerologer, og numerologien, som er bygget op gennem de sidste 25 år.

 

Jeg sender her hvad der står i det nyhedsbrev; og så kunne jeg godt tænke mig at høre om det er mig der er forkert på den.

Numerologien kom ind i mit liv, da jeg var 17, og på kort tid ændrede mit liv sig radikalt. Derfor har navne og deres vibrationer været min dybe passion lige siden. Med numerologien følte jeg, at mit liv faldt i hak, og derfor valgte jeg at uddanne mig til Numerolog i 2009.
I dag er jeg Danmarks førende Numerolog og uddannelsesleder. 
Jeg har mange succes historier på bagen som Numerolog: 
* Al sygdom forsvinder. Så fx har jeg haft HIV-patienter, hvor deres HIV tal er i nul nu. Det betyder ikke, at de er erklæret raske, blot at der ikke er udvikling i deres sygdom. 
* Terminale personer med cancer, som er blevet raske og lever med et stærkt helbred flere år efter. 
* Barnløse par, der bliver gravide. 
* Massiv gæld som er blevet vendt til økonomisk succes og flere penge, end de kan nå at bruge.
* Blokeringer i sexlivet, fx svært ved at give sig hen, som er forsvundet.
* Knas i parforhold, problemer med at finde den eneste ene etc., som er blevet vendt til lykkelige forhold. 
* Karrieremæssige gennembrud. Både herhjemme i DK og internationalt.
Det er de mest klassiske eksempler. Jeg glæder mig til at også du får en større forståelse for dit liv via denne guide.

Dette er kun et udplug og det er hvad der bliver sendt til ombudsmanden i morgen, da jeg finder det forkert og gerne vil have en kyndig til at fortælle mig om jeg er forkert på den.

Etisk råd mente den var for grov, så den skulle videre til ombudsmanden.

Det er så sørgeligt at man ikke kan beholde begge ben på jorden, det er det vi er ment til.

Annet Kofoed