HER OG NU NUMEROSKOP
Skrevet: Onsdag d. 2 / 7 - 2014

Numerologi og den spirituelle verden er noget sjovt noget, man skulle mene at når man arbejder med andre mennesker, skulle ens moral og etik være i orden.

Jeg har været inde på nettet for at se hvor den nye oplysning på min hjemmeside var nået til, der er nemlig kommet et "Her og Nu" numeroskop på, som kan købes gennem hjemmesiden. Der har været mange der har spurgt efter det.

Der var så forskellige hjemmesider med numerologi, og en faldt mig i øjnene, der er en nyuddannet numerolog,( ikke uddannet af mig), så jeg kender hende ikke, og hun bruger hele forsiden af sin hjemmeside, til at skrive om et "Her og Nu" numeroskop, og da det er mig der tilbyder det, er det lidt sjovt at man kan snakke om det, uden at vide noget om det, og det kan jeg se på hendes forklaring om hvor forfærdeligt det er at man køber et sådant, når man hos hende kan få et rigtigt numeroskop.

Så nu vil jeg forklare hvad et "Her og Nu" numeroskop er og hvad det indeholder.

 Man køber et "Her og nu" numeroskop, ved at skrive hvilke navne man har, her og nu,  og hvornår man har fødselsdag, og derefter bliver numeroskopet udregnet, og det bliver sendt til personen i en 4 siders pdf fil, som har forklaring på det hele.

Der kan ikke laves noget om, eller få et nyt navn, det er et HER OG NU, og det betyder at det er de navne vi har her og nu !!!!!!

så formålet er at man kan se hvilke energier man har med sig, i sit navn, og forklaring på hvad de energier betyder, for hvert enkelt person.

Man kan ikke få en maskine til at lave om på navne, det skal være en person/uddannet numerolog,  der gør det, en maskine kan man fodre med oplysninger og det er hvad  et "Her og Nu" numeroskop indeholder,nemlig  hvad du hedder her og nu,

Så man kan bagefter tage stilling til om det er rigtigt eller forkert, om det fortæller en hvordan man har det "HER OG NU", så det er beregnet for alle dem, som lige vil se hvad numerologi er, og  hvad et numeroskop er. 

Der bliver ikke lavet om på nogle navne, og det er ligegyldigt hvem man har omkring sig, i sin familie, det er kun hvad man har "Her og Nu".

Vil man så senere have et numeroskop, hvor man ser på navnene og måske laver lidt om, er det en konsultation, og det tager ca 2-3 timer.

Man kan, her på hjemmesiden under konsultationer, læse om de forskellige måder man kan få et numeroskop på.

Knus Annet