et numeroskop kan kun udregnes på en måde
Skrevet: Mandag d. 19 / 5 - 2014

Jeg får til tider nogle spørgsmål som jeg ikke kan svare på, så personen bliver tilfreds, og dette spørgsmål vil der være mange der kan få glæde af at vide, og måske forstå.

Det lød som følgende;

Annet, hvordan kan det være at du kun tager 1995 kr for et numeroskop, når en anden tager 5000 kr plus moms, er det fordi du ikke er så god, eller ikke rigtig kan finde ud af det, for jeg har betalt næsten 7000 kr for et numeroskop, og hun sagde at det var måden hun gjorde det på, som afhang af prisen, og ingen andre numerologer i danmark kunne det hun kunne, inclusive mig, (som har undervist hende)  kunne gøre det som hende.

SVAR;

Et numeroskop er en kombination af dine navne og dine dataer, og det kan kun gøres på en måde, man nedskriver datoen, så man kan se hvilket tal du er.

Dit navn bliver så udregnet til en talværdi,  (for hvert enkelt bogstav har en talværdi), som så bliver lagt ind på livslinien i et numeroskop, som  altid har den samme form, og navnene ligger altid på livslinien, i samme rækkefølge som de står på dine attester.

Så regner man de tal sammen i numeroskopet, og det kan også kun gøres på en måde, og man kommer frem til samme tal, for 2+2 giver altid 4, o.s.v.

Så et numeroskop kan kun regnes ud på en måde, og har man lidt erfaring vil det tage den samme tid, som en anden med samme erfaring, så det eneste der er i det, kan være hvordan man tolker det, hvor dygtig man er og hvor meget erfaring man har i at tolke.

Men Prisen har intet med numeroskopet at gøre, det er op til den enkelte hvad de vil være bekendt at tage, og jeg syntes at 1995 kr er en fair pris, for de 2-3 timer det tager.

Der er kun en måde at regne et numeroskop ud på, og ingen kan gøre det så det er specielt, og alle numerologer i danmark gør det forkert.

Jeg blev så svaret,

Ja det er jo nok sådan de fleste ville sige hvis de ikke kunne noget.

Det er svært at ikke at sige mere, for den person er så hængt op på at der er brugt 7000 kr når der kunne være brugt 2000 kr i stedet for det samme.

Samtidig var det svært ikke at sige noget om at årstalrækkerne var regnet forkert ud, og andre småfejl.

Det er der min tålmodighed kommer på prøve, og jeg er ikke god til det, jeg var en af dem der stod bagerst og snakkede da der blev uddelt tålmodighed, så der var udsolgt da det var min tur.

SÅ ET NUMEROSKOP KAN KUN UDREGNES PÅ EN MÅDE: