navn for vildt dyr
Skrevet: Lørdag d. 14 / 12 - 2013

Jeg sad og surfede lidt rundt på nettet i går, og så var der et eller andet der stoppede mig, da jeg så et billed af en sort panter, jeg måtte lige se lidt nærmere på den.

Lidt inde i videoen kommer der en kvinde som hedder Anna Breytenbach, og begynder at tale med denne meget sky og voldsomme panter, og den fortæller hende at den ikke kan lide sit navn, hun siger hvad hun får fra panteren, uden at vide noget om numerologi, hun fortæller så hvad der numerologisk ligger i navnet, uden at vide noget om numerologi, og det var lige nøjagtigt sådan den havde haft det, inden den blev reddet, og så giver den nye ejer af panteren, den et nyt navn, som han vælger ud af den blå luft, men han vælger et navn der giver 19, som er solens tal, kærlighed og glæde, og samme eftermiddag kommer panteren ud fra det skur den har været inde i, i mange måneder, !!!!!!

Ejeren begynder så at fortælle den at den er smuk og fantastisk og se den "svare" er helt fantastisk, der findes ingen ord for den oplevelse.

Jeg har oplevet den virkning på tamme dyr, men at et vildt dyr får den samme effekt, ved at være i fangenskab og få tildelt et navn, er mere end fantastisk.

Alle burde gå ind og se Anna Breytenbachs videoer, det er så positivt at man næsten kan klare hvad som helst bagefter, hun er et helt utrolig fantastisk menneske at høre på, ja det er svært at finde ord når det er så stort, hun er bare det, jeg ville kalde en engel på denne jord.

Ser videoen her

Så brug de 10 min på at se hende, også selvom man ikke tror på numerologi, vil man helt sikkert få en oplevelse, ud over det almindelige.