7-9-13
Skrevet: Onsdag d. 4 / 9 - 2013

7-9-13.

Nu nærmer vi os snart den famøse dag 7-9-13, som er en 7'er dag i en 9'er måned i et 6'er år, og det kan godt blive en lidt forvirret dag for de fleste, da 7'er dagen som regel er lidt svag i energierne, og man kan blive lidt drømmende, have tendens til dagdrømmeri, og nogle kan også blive lidt deprimerede.
 Det er i en 9'er måned som er en Mars energier,  der er super stærke og powerfulde, så det er lige nøjagtig de to tal, 7+9, der går dårligst sammen. Et 6'er år, 2013, 2+0+1+3=6,  som er en kærligheds energi, og en meget tung energi, så det er meget svært for mig at se at dette skulle være en af de heldigste dage i dette århundrede!!!!
Jeg ville ønske man kunne finde ud af hvad der virkelig skete d. 7 september år 13.
 Nu går man ind og tager lidt fra, så det passer ind i hvad man vil have det til at blive. DR 2 har lavet en udsendelse som hedder 7-9-13. og den bliver selvfølgelig sendt d. 7 september, kl 20, og det bliver spændende at se, hvad de klipper mit indslag sammen til, for jeg nægtede at sige at det var en god dag, jeg sagde at det var plat at lave en sådan udsendelse, og det var synd for dem der blev gift den dag.
Så jeg glæder mig for første gang til at se mig selv på TV, for at se, hvad de vil bruge, af alt det de optog på lidt over 3 timer. Det skal nok blive en sjjov udsendelse.
Jeg glæder mig i hvertfald.

Annet