Grundenergien 3

Ærgerrighed på livet
Målbevidst
Udholdende
Diktatorisk
Magtfuld
Perfektionistisk
Pokeransigt
Avancere højt
Egenrådig

Selvstændig
Lederegenskaber
"Snobbet"
Hader nederlag
Kold, konservativ
Beskyttelsesskjold
Handlekraftig
Dynamisk

 

Lykketal: 3 - 12 - 21 - 30
 

“Dit tal er din skæbne” er en numerologi serie der fortæller om de forskelligheder der er blandt mennesker baseret på deres fødselsdato. Der findes mange typiske træk som man lærer at forstå, når man kender de personligheder.

Kan lånes på biblioteket

Temperament
Du hører til de fremgangsrige i livet, selv om det måske til tider går op og ned. Du har et glad sindelag og smitter andre med din livsglæde, når det passer dig. Kan godt lide at spille klovnen, mest for at skjule, hvem du er. I grunden er din sjæl, ærlig og oprigtig. Når det gælder om at holde tiden, er du ikke særlig punktlig. Du føler næsten dit hjem er overalt i verden og tager for det meste livet med et skuldertræk. Styrke og ære skaber en meget stærk æresfølelse og livskvalitet.

Kærlighedsliv
Du har store chancer hos det modsatte køn og er stormfuld i din erobring, du vil sikkert lede længe efter den rette, men når du endelig finder din partner, er det for livet. Dit store krav til dig selv og din partner gør, at du mister mange fine muligheder. Du har svært ved, at tage en afgørende beslutning  intet synes at være godt nok. Til sidst finder du dog den beundringsværdige partner, som skænker dig den status og glæde, du sådan længes efter.

Arbejde
Usædvanlig mange millionærer og prominente personer har tallet 3 som skæbnetal. Du har faktisk også udsigter til en dag, at træde ind i den skare - hvis du ikke allerede har gjort det! Hvor som helst kommer du let i de "rette kredse", du får organisatoriske opgaver og spekulationer i samklang med ekspansion, som også spiller en rolle. For dig ligger fremgang bestandig på lur og dette uden alt for store anstrengelser. Din planet Jupiter kaldes jo den store lykkebringer, og selv om du nu og da, er lidt nede på livets vej, plejer situationen altid at blive vendt til din fordel.

Amulet: Bærer du dit 3-tal som amulet, fremelskes dit held og du bliver mere modig.