Grundenergien 1
 

Egocentrisk
Vinderinstinkt, ros
Perfektionist
Positiv, optimistisk
Markant og bestemt
Stædig, virker arrogant
Ærgerrig
Heldig

Lederegenskaber - lidt doven
Initiativrig, igangsætter
Iderig og fantasifuld
Stolthed/ære
Viljestærk
Kreativ i arbejde
Stor vitalitet
Frihedstrang

 

Lykketal: 1 - 10 - 19 - 28

 

“Dit tal er din skæbne” er en numerologi serie der fortæller om de forskelligheder der er blandt mennesker baseret på deres fødselsdato. Der findes mange typiske træk som man lærer at forstå, når man kender de personligheder.

Kan lånes på biblioteket

Temperament
Du hører til den aktive type. Du er ærgerrig og har en stærk vilje. For det meste er du meget optimistisk, og går du i gang med et projekt, så gennemfører du det. Heldet er ofte på din side. Du kan dog være ret egoistisk og tåler ikke, at nogen siger dig imod. For dig, er det de hurtige resultater, der gælder og når tingene ikke går som planlagt, kan dit temperament let koge over.

Kærlighedsliv
I kærlighed og ægteskab er du den dominerende. Du har en stærk tiltrækningskraft og er seksuelt meget aktiv. En partner, som kan forstå dit væsen og erkende din styrke, er i trygge hænder hos dig og du vil forsøge, at skænke ham/hende alt, du vil elske at overøse partneren med gaver og omsorg - måske mest for at vise omverdenen, at du kan.

Arbejde
Du er den fødte chef og leder, men uanset om du har egen virksomhed eller er ansat, kræver din stolthed og ærelyst, at kolleger og overordnede skal beundre dig for din indsats. De må have tillid til dig, din kunnen og væren. Du er ikke den, som trækker dig tilbage fra et tungt ansvar. Tværtimod trives du med sådan en situation. Dit hoved er bestandig fyldt med nye planer og fantastiske idéer og det er ikke svært for dig, at tage initiativet. Med tiden er det ikke umuligt, at du bliver virkelig velhavende!

Amulet: Bærer du dit 1-tal som amulet, forstærkes din udholdenhed og du får mange nye muligheder.