Voksen numeroskop

Et voksen numeroskop bliver udregnet af Annet Kofoed.

Det gamle/nuværende numeroskop bliver tolket igennem, og findes der uharmoniske energier i det, bliver der udregnet et nyt numeroskop, som er i harmoni med, hvem man er i grundenergi, som er dagen vi er født på.

Der vil blive lavet årstalsrækker, d.v.s. energierne i det nye numeroskop, måned for måned 6-8 år frem i tiden, hvori man kan se, hvad der vil ske energimæssigt og hvad man kan forvente med det nye numeroskops energier. Samtidig vil man få bogen om ens eget tal/grundenergi med, og som gave, bøgerne med de andre 8 tal.

De navne vi får pålagt i dåben, bliver valgt af andre mennesker, som står med deres egne energier, og vælger ud fra hvad de har med, men da vi alle er forskellige, kan nogle navne være gode for den ene og ikke så gode for den anden.

Når vi skal vælge navne til vores børn, vil vi altid kun vælge, hvad vi selv synes er pænt, med vores egne energier, vi kan ikke vælge med andres energier, så derfor kan vi pålægge vores børn nogle navne, som er uharmoniske for dem.

Med konsultationen får man udlevet navnelister, som er fra kirkeministeriets lister over godkendte navne, og papirer på hvordan man ændrer sit navn, hvor man går hen og hvad det koster, samt alle 9 bøger om grundernergierne.

En personlig konsultation tager ca. 2 timer og koster 3495 kr.

Hvis man tager konsultationen over skype er prisen 2495,kr.-  skype nr,  annetk8.

For tidsbestilling ring på tlf.  mobil 50 47 99 14 eller 38 88 29 03