Voksen numeroskop med info om karmiske forbindelser

Et voksen numeroskop bliver udregnet af  Annet Kofoed.

Det gamle/nuværende numeroskop bliver tolket igennem, og findes der uharmoniske energier i det, bliver der udregnet et nyt numeroskop, som er i harmoni med hvem man er i grundenergi, som er dagen vi er født på.

Der vil blive lavet årstalsrækker, dvs. energierne i det nye numeroskop, måned for måned 6-8 år frem i tiden, hvori man kan se, hvad der vil ske energimæssigt, og hvad man kan forvente med det nye numeroskops energier.

Derefter gennemgår vi hvem du er karmisk bundet sammen med, og hvem du evt. har været i dit forrige liv, og hvem du har forbindelse til i dette liv, og hvad i skal med hinanden.

De navne vi får pålagt i dåben, bliver valgt af andre mennesker, som står med deres egne energier, og vælger ud fra hvad de har med, men da vi alle er forskellige, kan nogle navne være gode for den ene, og ikke så gode for den anden.

Når vi skal vælge navne til vores børn, vil vi altid kun vælge, hvad vi selv synes er pænt, og med vores egne energier, vi kan ikke vælge med andres energier, så derfor kan vi pålægge vores børn nogle navne, som er uharmoniske for dem.

Når konsultationen er overstået, får man udlevet navnelister, som er fra kirkeministeriets lister over godkendte navne, og papirer på hvordan man ændrer sit navn, og hvad det koster, samt alle 9 bøger om grundenergierne, inkl. ens egen grundenergi.

En personlig konsultation tager ca. 3 timer og koster 4495 kr.

Kan også formidles pr. skype,  annetk8, ca. 3 timer, og koster 3495,kr.

Sådan betaler du:

Mobil Pay 28136391

Via Netbank:

Opret en nye bank overførsel i din netbank. Indtast følgende: 

Konto nr : Nordea reg. 1420 konto nr. 4380862943
SWIFT/BIC NDEADKKK, IBAN NR:DK4620004380862943

For tidsbestilling ring på tlf.  mobil 50479914 eller 38882903